UNICEF va realiza un studiu cluster cu mai mulţi indicatori în regiunea transnistreană

22.01.2013

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

UNIСEF Moldova va realiza, în premieră, în Transnistria un studiu cluster cu mai mulţi indicatori (MICS), cu suportul financiar al Agenţiei Elveţiene pentru Dezvoltare

 

Agenţia “Infotag” transmite cu referire la site-ul ministerului afacerilor externe al autoproclamatei Republici Moldoveneşti Nistrene că în cadrul proiectului vor fi studiaţi mai mulţi indicatori în domeniul sănătăţii, educaţiei, protecţiei copiilor, profilaxiei HIV/SIDA.

În opinia organizatorilor, studiul va oferi o extindere a sistemului existent de colectare a datelor şi va crea o bază pentru realizarea studiilor ulterioare în domeniile respective.

În şedinţa ordinară a consiliului coordonator, participanţii au discutat despre etapele principale de realizare a MICS, formarea consiliului de experţi şi consultanţi, care urmează să fie compus din specialişti în domeniile de profil, aspecte de suport informaţional al programului.